İl Müdürümüz  Emin Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; "19 Mayıs 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandıra Vapuru ile Samsun’a gelerek başlattığı bağımsızlık mücadelesi şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.


Mustafa Kemal Atatürk’ün ülke gençliğine armağan ettiği, her yıl meydanlarda coşku ile kutladığımız, bu yıl ise aynı coşkuyu evlerimizde yaşayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102.yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladığımız bugünde bilinmesini isteriz ki; Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum”