İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa organize edilen, 17 Mart 2014 tarihinde startı verilen Küçük Erkekler Futbol müsabakasına il ve ilçelerden toplamda 24 takım ve 300 sporcunun katılımıyla son buldu.
Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda Hakkâri Geçitli Yibo Ortaokulu ve Yüksekova Vali Erdoğan Gürbüz rakiplerini yenerek final müsabakasına karşı karşıya geldiler.  Renkli görüntülere sahne olan final müsabakasında Hakkâri Geçitli Yibo Ortaokulu rakibini 2-0 yenerek şampiyon oldu.
Final Müsabakasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Reşit GÜLDAL ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin ÖZDEMİR ile beraber izlediler. Müsabaka sonunda dereceye giren takımların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, Milli Eğitim Şube Müdürü tarafından verilerek galip gelen sporculara satranç takımı hediye edildi. Turnuvanın birincisi olan Geçitli Yibo Ortaokulu ileriki tarihte Antalya ilinde gerçekleştirilecek olan Danone Türkiye Şampiyonasında ilimizi grup yarışmalarında temsil edecektir. Müsabakalara katılan bütün takımlara il müdürlüğümüz adına teşekkür ediyor, il dışında ilimizi temsil edecek olan Geçitli Yibo Ortaokuluna başarılar diliyoruz.