İstanbul da Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası, iki gün boyunca devam eden yarışların ardından sona erdi.

İstanbul’da madalya alabilmek ve derece yapabilmek için piste çıkan 16 Yaş Altı atletler, birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için mücadele ettiler. Uzun Atlama yarışmaları ile başlayan ve farklı kategorilerde devam eden yarışmalara ilimizi temsilen 15 sporcu ile katılım sağlandı. Yapılan yarışmada İlimizi temsil eden sporcularımızdan Kadir Kurt Gülle Atma Branşından Türkiye 6’ncısı olarak Hakkâri’mizi dereceye taşıdı.

Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası’nda dereceye giren ve kürsüde yer alan atletlere ödülleri, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen törende verildi.

Burada yapılan yarışma hakkında bilgi veren Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan Atletizm Antrenörü Yeliz ALP “Biz bu tür yarışmalara en zor şartlarda ve imkansızlıklarla hazırlanıyor ve nihayetinde derece yaparak emeğimizin karşılığını alıyoruz. Ne yazık ki ilimizde Koşu parkuru ve Gülle Atma alanı yok. Bu tesisiz yetersizliğine rağmen Türkiye Şampiyonalarından derece ile dönüyoruz diye konuşan Alp, Ben buradan tüm sporcularımızı kutluyor, yarışmalarda emeği geçen tüm yetkililerimize Teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.