Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa organize edilen Okullar Arası Genç Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi.

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Erkekler Futbol müsabakalarına il merkezinden ve ilçelerden toplamda 18 okul (Takım) 200 sporcu ile katılım sağlandı. Yaklaşık bir hafta devam eden müsabaka; Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin final maçındaki galibiyeti ile sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda sporcuların ve izleyenlerin heyecanı renkli görüntülere sahne oldu.

Müsabaka şampiyonu olan Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilimizi ileri ki bir tarihte grup müsabakalarında temsil edecektir. Müsabaka sonunda düzenlenen ödül töreninde İl Müdürlüğümüz adına açıklama yapan Sportif Eğitim Uzmanı Hakan ARTIRAN dereceye giren takımlara ve katılım sağlayan tüm öğrencilere ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ederek, Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımına başarılar diledi.