Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Okullar arası Küçükler ve Yıldızlar Kategorilerinde satranç turnuvası il birinciliği yarışması’ sonuçlandı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen küçükler- yıldızlar kategorilerinde yapılan okullara arası satranç turnuvası sona erdi.  İl merkezi ve ilçelerden 8 okul 75 sporcu öğrencinin mücadele ettiği yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yarışmalar sonunda küçükler kategorisinde İkbal Alçiçek ile Cihan Timur, yıldızlar kategorisinden Davut Selçuk ile Firdevs Beyter birinci oldu.

Yarışma sonunda yapılan ödül törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yarışmanın oldukça güzel geçtiğini belirterek, küçükler kategorisinde bayan bir sporcunun ödül almasının kendilerini mutlu ettiğini ve bu başarının önemli olduğunu, aynı zamanda 3-4 Mart 2016 tarihlerinde de gençler kategorisinde yarışmanın devam edeceğini söyleyen GÜLDAL, yarışmada dereceye giren sporcuların ileri ki bir tarihte açıklanacak olan grup yarışmalarında ilimizi temsil edeceğini söyledi.

Turnuva yapılan ödül töreniyle son buldu.