Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Dağcılık İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Merhaba Kış Sporları” Doğa Yürüyüşü 07 Mart 2015 Cumartesi günü yapılacaktır.

Cumartesi günü yapılacak olan doğa yürüyüşü, Öğretmen Evi binası önünde toplanılacak olup, Kayak Merkezine hareket edilecektir. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen katılımcıların 06 Mart 2015 tarihi mesai bitimine kadar Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne veya Dağcılık İl Temsilcisi Naci ERTUNÇ (0530 346 3737)’a isim yazdırmaları gerekmektedir. Doğa Yürüyüşüne Tüm Halkımız Davetlidir. Doğa Yürüyüşü Programı aşağıya çıkarılmıştır.

Etkinlik Tarihi: 07 Mart 2015 Cumartesi Günü  - Saat : 08:00

Toplanma Yeri ve Saati: Öğretmen Evi Binası Önü Saat : 08:00

Yürüyüş Programı : Çungur Tepesine Doğa Yürüyüşü - Yolda öğle yemeği – Zirvede Faaliyet ile ilgili konuşmalar – Yukarı Merzan Mahallesine dönüş ve Araçlarla merkeze ulaşım.

 

Not : Yürüyüşe iştirak edecek olan sporcuların yanlarında su, termosta çay, bir öğün tabldot, Kış şartlarına uygun ayakkabı ve termal iç giyim, eldiven, baton, güneş gözlüğü, yağmurluk tuzluk almaları gerekir.