2014-2015 eğitim öğretim yılı yarı tatil dönemi olan 23 Ocak-09 Şubat 2015 tarihleri, ülke çapında 18 milyon öğrenciyi hedefleyen il spor merkezleri kış dönemi hızlandırılmış spor kursları ile geçiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı faaliyetlerini sürdüren Spor Genel Müdürlüğü, “Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun Projesi” ile öğrencileri ilgi duydukları spor dallarında buluştu.

Hakkari’de öğrenciler yarı yıl tatilinde 7 Farklı Branşta Sporla Buluştular.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce hızlandırılmış spor eğitim programları ile 7 branşta gençleri kış kurslarında buluşturdu Okul öncesi, ilk, orta ve lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilere; atletizm, basketbol, voleybol, masa tenisi, Kayak, satranç ve badminton branşlarında tecrübeli ve deneyimli antrenörler nezaretinde eğitimler verildi.

Güldal: “Çocuklarımızın Eğitim Öğretime Zinde Bir Şekilde Dönmelerini Amaçlıyoruz”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit GÜLDAL, yarıyıl tatilinde ilk kez uygulamaya konulan “Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun” projesinin önemine değindi. Öğrencilerin yaşlarına uygun gruplarda ve seviyelerde, deneyimli antrenörler tarafından hızlandırılmış spor eğitimleri ile spor bilinci kazandığını söyleyen Güldal; tatil dönemini aktif dinlenmiş olarak tamamlayacak öğrencilerimizin eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmelerini amaçlanıyoruz.” dedi.