Bu yaz, hareket dolu bir serüvene adım atmanın tam zamanı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı ve sizleri bekliyor.

Sloganlarıyla da bizi motive eden bu programlar, hem spor yapmayı sevdiren hem de engelleri ortadan kaldıran bir misyona sahip. "Yaza hareketli giriyoruz!" diyerek, bedenimize ve ruhumuza enerji katmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. 5-18 yaş grubunun katılabileceği çeşitli spor branşları(23 branş), eğitmenler eşliğinde sunulacak.

Bu programlar sayesinde spora olan ilgi artacak, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanılacak ve en önemlisi, engelleri olan bireylerin spor yapma imkanları genişleyecek.

Eşitlik, dayanışma ve mutluluğun adresi olan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları'na kayıt yaptırarak, hayatınıza hareket ve enerji katmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu yaz, sporla buluşmak ve yeni dostluklar kurmak için hep birlikte "Yaza hareketli giriyoruz!" diyoruz.

Kayıt için başvuru formunu doldurmanız ve kimlik fotokopisiyle beraber Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü - Spor Servisi/Sicil Lisans Birimlerine veya İlçede bulunanlar için İlçe Müdürlüklerine müracaat ederek başvuru formunu teslim edip işleminizi tamamlayabilirsiniz.

BAŞVURU FORMU IÇIN TIKLAYIN.!!!

YAZA HAREKETLİ GİRİYORUZ.!