İl Müdürlüğümüz, Herkes İçin Spor İl Temsilciliği 2014 yılı faaliyet programında yer alan Tutuklu ve Hükümlüler Arası Herkes İçin Spor Şenliği Masa Tenisi, Badminton ve Satranç turnuvası start aldı. Masa Tenisi turnuvası ile başlayan Herkes İçin Spor Şenliği 30 Eylül 2014 tarihinde Badminton turnuvası 01 Ekim 2014 tarihinde ise Satranç turnuvası ile sona erecektir.

Turnuvaya Masa Tenisi branşından 21, Badminton branşından 20 ve Satranç branşından 15 olmak üzere toplam 56 tutuklu ve hükümlünün katılım sağlayacağı belirtildi.

Herkes İçin Spor İl Temsilcisi Hekim DEMİRCİ yaptığı açıklamada: amaçlarının her yaştan ve her kesimden insanlara spor yaptırmak olduğunu vurgulayarak bu kapsamda tutuklu ve hükümlüler arası herkes için spor şenliği düzenlediklerini belirtti. DEMİRCİ spor şenliğinin yanında ülkemizde yeni gelişmeye başlayan ve yüzde yüz yerli sporumuz olan Hemsball branşının da tutuklu ve hükümlülere tanıtıldığını ve bununda yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek desteklerinden ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Reşit GÜLDAL ile Hakkari Kapalı cezaevi müdürüne teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren sporcuların madalya ve ödülleri 01 Ekim 2014 tarihinde düzenlenecek Satranç Turnuvasından sonra verileceği belirtildi.