Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran gibi isimler Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan gençlerle çeşitli etkinlikler kapsamında 13 Ağustos 2014 tarihinde açılışı Van’lı gençler ile yapan Ünlü futbolcular ikinci durakları olan Hakkari ilinde projeye devam edeceklerdir.

            Gençlerde ideallerini gerçekleştirme yolunda yeni bir vizyon oluşturması ve fırsat eşitliği sağlanarak bölgeler arası gelişmişlik farkı algısının azaltılması gibi hedeflerin yanı sıra bölgede yaşayan gençlerin spora özendirilmesi gibi amaçlarda taşıyan projenin ilk ayağı Ağustos-Kasım ayları arasında gerçekleştirilecek. İlk etapta 13 şehrin gezileceği projenin, 2015 yılında Mart-Mayıs aylarında 15 şehirle devam ettirilmesi hedefleniyor.

İkinci Durak Hakkari

            "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında 20 Ağustos 2014 tarihinde Hakkari’de olacak sporcularımız, Bakanlığın Doğu ve Güneydoğu'da bulunan Gençlik Merkezlerindeki gençler, efsane futbolcularla bir araya gelecek. Paneller, soru-cevap bölümleri ve sohbet gibi farklı etkinliklerin olduğu projede, ünlü sporcular ile Hakkarili gençler arasında Arena halı sahada maçlar düzenleneceği belirtildi. Kafilenin ilimizdeki programı aşağıya çıkarılmıştır.

PROGRAM

Saat    : 13:00’da Söyleyiş, panel ve Ünlü Futbolcular, Gençler ve

             Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Öğlen yemeği.

Yer      : Öz Damak  Lokantası

Saat    : 17:30’da Üst Düzey protokol, Ünlü Futbolcuların Gençlerle Halı Saha Maçı.

Yer      : Arena Halı Saha

Saat    : 20:30’da Üst Düzey Protokol, Ünlü Futbolcular ve Basın ile Akşam Yemeği.

Yer      : Öz Damak  Lokantası