Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım Koordinasyonunda,   spor salonu toplantı odasında antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı. Değişen yeni kurallar ve çalışma sistemleri hakkında bilgilendirme ve değerlendirme yapılarak, fikir alışverişinde bulunulan toplantının gündem başlıkları şu şekilde oluştu.

 

-Antrenör çalışma programı hakkında bilgilendirme

-Milli takım sporcu sayıları ve dereceleri

-Toplam aktif sporcu sayıları

-Aktif sporcuların dereceleri

-Kulüplerde aktif durumu

-Yurtiçi ve Uluslararası müsabaka dereceleri

başlıklar ele alındı.

 

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerin tamamının katıldığı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında  antrenörlerle gündem maddeleri ve branşları ile ilgili genel durum ve başarı değerlendirmesi noktasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca toplantıda gündem dışı olarak antrenörlerin sorunları ve çözüm önerileri oldu.

 

Yıldırım; “Sporu Daha Başarılı Tabana Yaymak İçin Uzun Vadeli Planlarımız Var”

 

Antrenörlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini de dinleyen İl Müdürü Emin Yıldırım

şunları kaydetti. “Sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılmasını amaçlıyoruz. Sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi ve  daha çok sporcuya ulaşılması gibi konularda antrenörlerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Benzeri toplantıları önümüzdeki dönemde sık sık tekrarlayacağız. Geniş kapsam da planlanan hedeflerimizde başarıyı yakalamanın en önemli koşulu, yapılacak çalışmalarda antrenörlerimizin özverisi ve hoşgörüsü olacaktır.”